Articolul precedent |
Articolul urmator |
447 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-07-08 20:35 |
SM ISO690:2012 TARAN, Nicolae, SOLDATENCO, Eugenia, MORARI, Boris. Improving content of phenolic substances in red sparkling wines based on the use of different yeasts strains. In: Microbial Biotechnology, Ed. 2, 9-10 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie, 2014, Ediția 2, p. 183. ISBN 978-9975-4432-8-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Microbial Biotechnology Ediția 2, 2014 |
||||||
Conferința "Microbial Biotechnology" 2, Chișinău, Moldova, 9-10 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
Pag. 183-183 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|