Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-19 15:16 |
![]() POPESCU, Cristina-Sofia. Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară. In: Chimia ecologică şi a mediului, Ed. 21, 21 noiembrie 2023, Chisinau. Chişinău: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2023, Ediția 21, pp. 59-61. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Chimia ecologică şi a mediului Ediția 21, 2023 |
|||||||
Conferința "Chimia ecologică şi a mediului" 21, Chisinau, Moldova, 21 noiembrie 2023 | |||||||
|
|||||||
Pag. 59-61 | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Popescu, C.</dc:creator> <dc:date>2023</dc:date> <dc:source>Chimia ecologică şi a mediului (Ediția 21) 59-61</dc:source> <dc:title>Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>