Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
211 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-19 15:16
SM ISO690:2012
POPESCU, Cristina-Sofia. Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară. In: Chimia ecologică şi a mediului, Ed. 21, 21 noiembrie 2023, Chisinau. Chişinău: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2023, Ediția 21, pp. 59-61.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Chimia ecologică şi a mediului
Ediția 21, 2023
Conferința "Chimia ecologică şi a mediului"
21, Chisinau, Moldova, 21 noiembrie 2023

Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară


Pag. 59-61

Popescu Cristina-Sofia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 18 ianuarie 2024


Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Popescu, C.</dc:creator>
<dc:date>2023</dc:date>
<dc:source>Chimia ecologică şi a mediului (Ediția 21) 59-61</dc:source>
<dc:title>Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac &icirc;n industria alimentară</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>