Cercetările conținutului de antociani, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din prune și caise
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
168 0
SM ISO690:2012
BALANUŢĂ, Anatol, PALAMARCIUC, Ludmila, CODREAN (SCLIFOS), Aliona, ARHIP, Vasile, CRUCERESCU, Viorica. Cercetările conținutului de antociani, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din prune și caise. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 15-18. ISBN 978-9975-45-312-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2, 2014
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor"
Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013

Cercetările conținutului de antociani, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din prune și caise


Pag. 15-18

Balanuţă Anatol, Palamarciuc Ludmila, Codrean (Sclifos) Aliona, Arhip Vasile, Crucerescu Viorica
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 23 iunie 2023


Rezumat

În această lucrare s-au efectuat cercetări a antocianilor, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele din prune și caise.

Cuvinte-cheie
soluţii hidro – alcoolice, macerare, optimizare, antociani, intensitate, nuanţa culorii, Prune, caise