IBN
  



  














    
  


    
Закрыть

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-8(8) pentru cuvîntul-cheie "macerare"
Factorii tehnologici care condiţionează obţinerea vinurilor roze
Muntean Camelia, Gheorghiţă M., Stoica Felicia
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor
Vol. 24 (2). 2010. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 12 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-248
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehnologia tincturilor-mamă din materie primă proaspătă de ginkgo biloba l
Căinăreanu Ecaterina, Diug Eugen, Calalb Tatiana, Ciobanu Cristina
Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță
2023. Chișinău, Republica Moldova. ISSN 2345-1476.
Disponibil online 18 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-48
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of enzymatic treatment and storage temperature on the aromatic composition of Viorica Wines
Furtuna-Vladei Natalia
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-692
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of maceration duration on Viorica wines quality
Furtuna-Vladei Natalia
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2020 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-737
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetările conținutului de antociani, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din prune și caise
Balanuţă Anatol, Palamarciuc Ludmila, Codrean (Sclifos) Aliona, Arhip Vasile, Crucerescu Viorica
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-153
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dinamica schimbării antocianilor, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro-alcoolice din zmeură şi coacăză roşie
Balanuţă Anatol, Palamarciuc Ludmila, Codrean (Sclifos) Aliona, Arhip Vasile, Bogaciuc Larisa
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-168
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ameliorarea regimului tehnologic de prelucrare a strugurilor pentru vinurile roze ecologice
Vacarciuc Liviu
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-11-7.
Disponibil online 7 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-337
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimizarea valorificării potențialului fenolic al strugurilor feteasca neagră și rara neagră în timpul fermentării-macerării
Adomnița Mihai
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-227
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-8 of 8