IBN
  



  














    
  


  
Закрыть

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "fără gluten"
Farrottini din făinuri fără gluten cu adaos de microalge și preparate pe bază de spirulină
Bantea-Zagoreanu Valentina, Botnaru Tudorița
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2022. Cahul. ISBN 978-9975-88-104-3.
Disponibil online 20 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-35
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of gluten contamination of gluten-free products in the Republic of Moldova
Siminiuc Rodica, Ţurcanu Dinu
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2022 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 19 October, 2022. Descarcări-19. Vizualizări-482
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-2 of 2