Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "microbiological stability"
Food security for Ukrainians during the armed conflict |
Pylypenko Liudmyla, Verkhivker Yakov, Iegorova Antonina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-259 |
Evaluarea stabilitatii microbiologice |
Radu Daniela, Zdremtean Monica |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” |
Vol. 15 (1). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-31-5. |
Disponibil online 9 July, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-410 |
Use of sea buckthorn fruits in the pastry manufacturing |
Sturza Rodica, Ghendov-Moşanu Aliona, Deseatnicov Olga, Suhodol (Motruc) Natalia |
Technical University of Moldova |
Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry |
Nr. 1(17) / 2016 / ISSN 1582-540X |
Disponibil online 21 January, 2023. Descarcări-22. Vizualizări-450 |
1-3 of 3