Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
The metabolism of organic acids and sugars in grapes |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Fiodorov Stanislav , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective” |
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 262-266. |
Disponibil online 21 November, 2019 |
Natural acidifier produced from apples in the early ripening phase |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana , Fiodorov Stanislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 156-158. |
Disponibil online 15 July, 2019 |
Technologie de fabrication et opportunités d’implementation des acidifiants à la production des conserves |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Linda Liudmila , Iachimova Tatiana , Arnaut Svetlana , Fiodorov Stanislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 412-417. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Optimiziation of the quality of canned produce using high quality primary products with high biological value |
Linda Liudmila , Caragia Vavil , Fiodorov Stanislav , Sarandi Tatiana , Gordeeva Valentina , Odobescu Ludmila |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 236-239. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Use of grape of Vitis Labrusca variaty in the Republic of Moldova |
Iorga Eugen , Golubi Roman , Achimova Tatiana , Fiodorov Stanislav , Nojac Elena , Vlădicescu Mihai |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 259-263. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
1-5 of 5