Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Influence of composition and heat treatment on technological parameters of liver pate |
Gorneţ Viorel , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Subotin Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 190-193. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Study of the influence of heat treatment on microbiological contamination of liver pate in artificial membranes |
Gorneţ Viorel |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 331-337. |
Disponibil online 1 April, 2020 |
Obţinerea şi verificarea stabilităţii microbiene a pateului cu ficat în borcan |
Gorneţ Viorel , Rubţov Silvia |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 12-18. |
Disponibil online 24 May, 2023 |
Modelarea matematică a produselor în formă de emulsie |
Sandulachi Elisaveta , Gorneţ Viorel |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2013 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 12 December, 2013 |
Compoziţii ale produselor din ficat în formă |
Gorneţ Viorel |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1 / 2012 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 3 December, 2013 |
The correlation between nutritional value indicators of meat and liver |
Sandulachi Elisaveta , Gorneţ Viorel |
Meridian Ingineresc |
Nr. 4 / 2012 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 25 November, 2013 |
The correlation between nutritional value indicators of meat and liver |
Sandulachi Elisaveta , Gorneţ Viorel |
Meridian Ingineresc |
Nr. 4 / 2011 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 10 December, 2013 |
1-7 of 7