Cuvinte-cheie (1): In situ lactic acid removal from a characteristic fermentation medium (yoghurt) preparation by its retention onto hydrotalcite-type anionic claystatistical modelling (1)
ORCiDTeze/Rezumate în culegeri - 1.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
In situ lactic acid removal from a characteristic fermentation medium (yoghurt) preparation by its retention onto hydrotalcite-type anionic claystatistical modelling ![]() |
Arus Alisa-Vasilica1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau, 2 University Politehnica of Bucharest |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-248 |