Goncearuc Valeriu
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (1) |
Scopus Author ID Publicaţii la conferinţe din RM - 1. Publicaţii peste hotare - 1.Publicații indexate în SCOPUS -
1. Teze/Rezumate în culegeri -
1.
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2018 - 1
|
Variation of the amino acid content in mineral protein concentrates at electrophysical processing of whey |
Vrabie Valeria1 , Bologa M.2 , Paladii Irina2 , Stepurina Tatiana3 , Polikarpov Albert2 , Goncearuc Valeriu2 , Sprincean Cătălina2 , Vrabie Elvira2 |
1 Institute of Physiology and Sanocreatology, 2 Institute of Applied Physics, 3 Moldova State University |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-727 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2016 - 1
|
Isolation of protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey in stationary regime |
Bologa M. , Stepurina Tatiana , Iliasenco Olga , Polikarpov Albert , Vrabie Valeria , Goncearuc Valeriu , Paladii Irina , Sprincean Cătălina , Vrabie Elvira |
Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova |
Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry |
Nr. 3(17) / 2016 / ISSN 1582-540X |
Disponibil online 25 July, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-264 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------