ORCiD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
Traduction de l’art culinaire kabyle d’Algérie en arabe. „Histoire de ma vie” de Fadhma Aith Mansour Amrouche, Expérience d’une traductrice ![]() |
Sadouni Rachida ![]() |
Université Lounici Ali de Blida 2 |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-179 |