IBN
Закрыть
Grumeza-Clefos Irina
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2020 - 2

Elaborarea fluxului tehnologic de producere a semifabricatelor din carne tocată de ovine
Grumeza-Clefos Irina1 , Коев Геннадий1 , Gudima Angela2 , Macari Artur2
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Технический Университет Молдовы
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-159
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indicii de calitate a semifabricatelor din carne tocată de ovine
Grumeza-Clefos Irina1 , Коев Геннадий1 , Gudima Angela2 , Macari Artur2
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Технический Университет Молдовы
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-155
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2