Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Разработка и применение балльной шкалы для органолептической оценки качества фруктовых снеков |
Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Cupcea Tatiana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 1(87) / 2022 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 23 December, 2022 |
Principiile moderne ale alimentației sănătoase în baza dezvoltării unui sortiment nou de produse alimentare |
Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Pavlinciuc Marcela , Cojucari Ludmila |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. F.E.-P. „Tipografia Centrală. 180-186. |
Disponibil online 15 November, 2021 |
Tehnologia fructelor deshidratate îndulcite şi evaluarea lor în timpul păstrării |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria , Cupcea Tatiana |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 243-249. |
Disponibil online 25 August, 2019 |
Инновационные обезвоженные продукты из фруктов, овощей и ягод |
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela , Popa Maria |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 258-264. |
Disponibil online 25 August, 2019 |
L'étude de la dynamique des indicateurs de qualité pendant le processus de séchage des cerises aigres sans noyaux (Prunus Cerasus L.) Aux différents régime de température et pendant le stockage |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 303-308. |
Disponibil online 4 July, 2019 |
L'étude de l'influence de l'action de rayonnement infrarouge sur la durée de séchage des cerises (Prunus Avium L.) Et des cerises aigres (Prunus Cerasus L.) Sans noyaux déshydratées par osmose |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 309-314. |
Disponibil online 4 July, 2019 |
Diversificarea sortimentală – o cale viabilă a creşterii consumului fructelor uscate |
Şleagun Galina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 157-161. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Современные технологические процессы сушки в обеспечении качества пищевой сельскохозяйственной продукции |
Şleagun Galina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 230-234. |
Disponibil online 23 March, 2021 |
Le changement de la concentration des anthocyanes et de l’indice de dégradation dans le processus de déshydratation des cerises (Prunus Cerasus L.) |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Golubi Roman |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 436-441. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Cercetări privind calitatea sucului de fructe stors direct şi congelat |
Şleagun Galina , Popa Maria , Chicu Aliona , Vîcerova Larisa , Suvorova Galina , Rabotnicova Liudmila , Cupcea Tatiana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 4(58) / 2015 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 16 April, 2020 |
Degradation kinetics of anthocyanins in sour cherry depending on the drying temperature |
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela , Golubi Roman |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 383-388. |
Disponibil online 1 April, 2020 |
Standarde noi în industria alimentară |
Chiseliova Maria , Popa Maria , Şleagun Galina |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(50) / 2014 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 3 April, 2020 |
Сomparative evaluation of vacuum and air oven moisture content determination methods for some varieties of dried fruits and vegetables |
Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 152-157. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
The infrared analyzer ma35 sartorius application for moisture determination in dried apples and carrots |
Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 158-163. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
1-20 of 21