Google Scholar ID
ORCiD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 5
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 15
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
- 5.5.Publicații la manifestări științifice din RM indexate în Scopus - 1
Динамика окислительных процессов в пищевой пшенице при хранении |
Purici Ion , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii |
2018. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-934-2. |
Disponibil online 28 January, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-833 |