Afiliat la Academia de Studii Economice din Moldova
Studiul privind pastele făinoase aglutenice obținute pe bază de făină de amarant, de hrișcă și de sorg |
Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga , Fedorciucova Svetlana |
Strategii și politici de management în economia contemporană |
Ediţia 8. 2023. Chişinău. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 243-254. |
Disponibil online 24 July, 2023 |
Water activity in culinary production |
Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga , David Loredana |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşteriiCulegere de rezumate |
Ediţia a 27-a, Volumul 1. 2023. Chişinău Republica Moldova. "Print-Caro" SRL. 14-14. |
Disponibil online 14 February, 2024 |
Water activity in culinary production |
Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga , David Loredana |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 27-a . 2023. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 130-135. |
Disponibil online 21 February, 2024 |
Industria laptelui în Republica Moldova: producția, comerțul și conformitatea produselor |
Fedorciucova Svetlana , Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga |
30 years of economic reforms in the Republic of Moldova: economic progress via innovation and competitiveness |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 163-173. |
Disponibil online 10 May, 2022 |
Research on the development of recipes for noodles from non breadable chickpea flour for people with gluten intolerance |
Tabunșcic Olga , Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 26-a . 2022. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 24-31. |
Disponibil online 28 March, 2023 |
Research on the development of recipes for noodles from non bread chickpea flour for people with gluten intolerance |
Tabunșcic Olga , Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşteriiCulegere de rezumate |
Ediţia a 26-a. 2022. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 7-7. |
Disponibil online 29 March, 2023 |
“Epidemia diabetică” și regimurile alimentare recomandate diabeticilor |
Ţîmpău Mihaela , Calmâş Valentina |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 19, Vol.2. 2021. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 88-90. |
Disponibil online 23 December, 2021 |
Produse de patiserie pentru persoanele cu diabet zaharat |
Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Sustenabilitatea: îmbunătățirea produselor destinate consumatorilor și planetei |
2021. Chisinau, Republica Moldova. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 65-72. |
Disponibil online 15 February, 2022 |
Cercetări privind alimentația generației “alfa” |
Tabunșcic Olga , Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Strategii şi politici de management în economia contemporană |
Ediţia 6. 2021. Chişinău. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 86-97. |
Disponibil online 8 July, 2021 |
Cercetări privind calitatea materiilor prime folosite pentru obținerea cremelor de unt în cofetărie |
Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 22-a . 2020. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 105-118. |
Disponibil online 27 November, 2020 |
The Identification of Toxic Substances in Some Cosmetic Products Sold in Republic of Moldova |
Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana , Şpac Ghenadie , Tabunșcic Olga |
Advances in Intelligent Systems and Computing |
Ediția a 14-a, Vol. 1191. 2020. Switzerland. Springer Nature Switzerland AG.. 179-188. |
Disponibil online 7 April, 2021 |
Cercetări privind vinurile cu indicație geografică protejată din Republica Moldova |
Boboc Gabriela , Calmâş Valentina |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 247-250. |
Disponibil online 5 August, 2020 |
Cercetări cu privire la obținerea produselor de panificație funcționale |
Sava Marina , Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 251-254. |
Disponibil online 5 August, 2020 |
Cercetări privind identificarea naturalității untului comercializat pe piața R. Moldova |
Frunza Lucian , Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 261-263. |
Disponibil online 5 August, 2020 |
Cercetări cu privire la combinarea vinului cu produsele alimentare |
Goraș Maria , Calmâş Valentina |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 264-267. |
Disponibil online 6 August, 2020 |
Calitatea detergenţilor biodegradabili comercializaţi în Republica Moldova |
Ţîmpău Mihaela , Rusnac Nicoleta , Calmâş Valentina , Purici Ion |
Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători |
Ediţia 17. 2019. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 92-94. |
Disponibil online 11 December, 2019 |
Динамика окислительных процессов в пищевой пшенице при хранении |
Purici Ion , Calmâş Valentina |
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii |
2018. Chisinau, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 107-110. |
Disponibil online 28 January, 2019 |
Verificarea calităţii condimentelor vegetale comercializate pe piaţa oraşului Chişinău |
Melnic Cristina , Calmâş Valentina |
Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători |
Ediţia 16. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 115-116. |
Disponibil online 18 November, 2018 |
Studierea sortimentului şi calităţii zefirului pe piaţa de consum a or. Chişinău |
Dascăl Daniela , Calmâş Valentina |
Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători |
Ediţia 16. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 117-118. |
Disponibil online 18 November, 2018 |
1-20 of 29