Google Scholar ID
ORCiD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 5
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 15
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
- 5.5.Publicații la manifestări științifice din RM indexate în Scopus - 1
Studiul privind pastele făinoase aglutenice obținute pe bază de făină de amarant, de hrișcă și de sorg |
Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga , Fedorciucova Svetlana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Strategii și politici de management în economia contemporană |
Ediţia 8. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-147-99-6 (PDF).. |
Disponibil online 24 July, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-305 |
Water activity in culinary production |
Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga , David Loredana |
Academy of Economic Studies of Moldova |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşteriiCulegere de rezumate |
Ediţia a 27-a, Volumul 1. 2023. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-175-99-9. |
Disponibil online 14 February, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-148 |
Water activity in culinary production |
Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga , David Loredana |
Academy of Economic Studies of Moldova |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 27-a . 2023. Chişinău Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-167-39-0. |
Disponibil online 21 February, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-104 |
Industria laptelui în Republica Moldova: producția, comerțul și conformitatea produselor |
Fedorciucova Svetlana , Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga |
Academia de Studii Economice din Moldova |
30 years of economic reforms in the Republic of Moldova: economic progress via innovation and competitiveness |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-60-1. |
Disponibil online 10 May, 2022. Descarcări-25. Vizualizări-455 |
Research on the development of recipes for noodles from non bread chickpea flour for people with gluten intolerance |
Tabunșcic Olga , Calmâş Valentina , Fedorchukova Svetlana |
Academy of Economic Studies of Moldova |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşteriiCulegere de rezumate |
Ediţia a 26-a. 2022. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-93-9. |
Disponibil online 29 March, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-222 |
Research on the development of recipes for noodles from non breadable chickpea flour for people with gluten intolerance |
Tabunșcic Olga , Calmâş Valentina , Fedorchukova Svetlana |
Academy of Economic Studies of Moldova |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 26-a . 2022. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-3590-6-1. |
Disponibil online 28 March, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-264 |
“Epidemia diabetică” și regimurile alimentare recomandate diabeticilor |
Ţîmpău Mihaela , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 19, Vol.2. 2021. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-40-3. |
Disponibil online 23 December, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-418 |
Cercetări cu privire la combinarea vinului cu produsele alimentare |
Goraș Maria , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-975-5.. |
Disponibil online 6 August, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-477 |
Cercetări cu privire la obținerea produselor de panificație funcționale |
Sava Marina , Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-975-5.. |
Disponibil online 5 August, 2020. Descarcări-73. Vizualizări-751 |
Cercetări privind identificarea naturalității untului comercializat pe piața R. Moldova |
Frunza Lucian , Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-975-5.. |
Disponibil online 5 August, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-530 |
Cercetări privind vinurile cu indicație geografică protejată din Republica Moldova |
Boboc Gabriela , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 18. 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-975-5.. |
Disponibil online 5 August, 2020. Descarcări-9. Vizualizări-455 |
Cercetări privind calitatea materiilor prime folosite pentru obținerea cremelor de unt în cofetărie |
Calmâş Valentina , Fedorciucova Svetlana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 22-a . 2020. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-985-4. |
Disponibil online 27 November, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-529 |
Динамика окислительных процессов в пищевой пшенице при хранении |
Purici Ion , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii |
2018. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-934-2. |
Disponibil online 28 January, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-834 |
Analiza gamei sortimentale, calitatea și organizarea comerțului cu flori de cameră |
Cârstea Zinaida , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetătoriSimpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediția.15, Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-881-9. |
Disponibil online 19 January, 2018. Descarcări-1. Vizualizări-675 |
Microbiota biscuiților glutenoși comercializați pe piața de consum a Republicii Moldova |
Codreanu Victoria , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetătoriSimpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediția.15, Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-881-9. |
Disponibil online 19 January, 2018. Descarcări-6. Vizualizări-717 |
Calitatea igienică a crenvurștilor comercializate pe piața mun. Chișinău |
Calmâş Valentina , Damaschin Mariana |
Academia de Studii Economice din Moldova |
25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic |
Vol.1. 2016. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-834-5. |
Disponibil online 24 April, 2018. Descarcări-5. Vizualizări-689 |
Calitatea ouălor comercializate de către producătorii autohtoni |
Badiu Ana , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-146 |
Studierea sortimentului, metodelor de prelucrare și calitate amigdalelor |
Știrban Ecaterina , Calmâş Valentina |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-146 |