Articolul precedent |
Articolul urmator |
488 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-10-25 10:09 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
631.172(478) (1) |
Организация и управление сельскохозяйственным производством (497) |
SM ISO690:2012 BANTAŞ, Roman. Determinarea intensității energetice la producerea și prelucrarea produselor agricole. In: Cadastru și Drept, 30 septembrie 2016, Chișinău. Chişinău Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2016, Vol.46, pp. 212-215. ISBN 978-9975-64-284-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Cadastru și Drept Vol.46, 2016 |
||||||
Conferința "Cadastru și Drept" Chișinău, Moldova, 30 septembrie 2016 | ||||||
|
||||||
CZU: 631.172(478) | ||||||
Pag. 212-215 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In the process of production and processing of agricultural products consumed a certain amount of energy. Under the energy efficiency of agricultural production means a minimum number of energy resources for the production and primary processing units of this type of product, taking into account the actual conditions of production. |
||||||
Cuvinte-cheie energy efficiency, the unit is an agricultural product, the minimum required amount of energy to produce one unit of agricultural production |
||||||
|