Determinarea intensității energetice la producerea și prelucrarea produselor agricole
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
488 4
Ultima descărcare din IBN:
2022-10-25 10:09
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
631.172(478) (1)
Организация и управление сельскохозяйственным производством (497)
SM ISO690:2012
BANTAŞ, Roman. Determinarea intensității energetice la producerea și prelucrarea produselor agricole. In: Cadastru și Drept, 30 septembrie 2016, Chișinău. Chişinău Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2016, Vol.46, pp. 212-215. ISBN 978-9975-64-284-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Cadastru și Drept
Vol.46, 2016
Conferința "Cadastru și Drept"
Chișinău, Moldova, 30 septembrie 2016

Determinarea intensității energetice la producerea și prelucrarea produselor agricole

CZU: 631.172(478)

Pag. 212-215

Bantaş Roman
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 26 aprilie 2019


Rezumat

In the process of production and processing of agricultural products consumed a certain amount of energy. Under the energy efficiency of agricultural production means a minimum number of energy resources for the production and primary processing units of this type of product, taking into account the actual conditions of production.

Cuvinte-cheie
energy efficiency, the unit is an agricultural product, the minimum required amount of energy to produce one unit of agricultural production