Ameliorarea calităţii bobului la porumb prin sporirea conţinutului amilopectinei in amidon
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1048 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-12 15:40
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
633.15.631:523.11 (1)
Хлебные злаки. Зерновые культуры (678)
Солнечная система (43)
SM ISO690:2012
ŢÎGANAŞ, Vasile, ŢÎGANAŞ, Domnica. Ameliorarea calităţii bobului la porumb prin sporirea conţinutului amilopectinei in amidon . In: Ştiinţa Agricolă, 2008, nr. 1, pp. 17-20. ISSN 1857-0003.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa Agricolă
Numărul 1 / 2008 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202

Ameliorarea calităţii bobului la porumb prin sporirea conţinutului amilopectinei in amidon
CZU: 633.15.631:523.11

Pag. 17-20

Ţîganaş Vasile, Ţîganaş Domnica
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 13 decembrie 2013


Rezumat

The genetic and selective scientific researches present data of amilopectin experiments in corn field, which demonstrated great possibilities to obtain new inbred lines with higher combining ability and to find competitive combinations of maizehybrids waxy 1 in order to improvethe production and starch quality of grains.

Cuvinte-cheie
Amilopectin, Hybrids, Lines, Maize,

Amilos