Articolul precedent |
Articolul urmator |
185 20 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-29 22:53 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
597.551.2:636.085 (1) |
Pisces. Рыбы. Ихтиология. Amphibia. Земноводные в целом (149) |
Общее животноводство. Разведение млекопитающих животных и птиц. Скотоводство. Домашние животные и их разведение (837) |
SM ISO690:2012 BURDUCEA, Marian, UNGUREANU, Iurie, DIRVARIU, Lenuta, OPREA, Eugen, BARBACARIU, Cristian-Alin. The use of local ingredients in carp feed for a sustainable aquaculture. In: Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică, Ed. XII, 6-7 octombrie 2023, Bălți. Bălți: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2024, Ediția 12, Vol. I, pp. 127-129. ISBN 978-9975-50-319-8. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică Ediția 12, Vol. I, 2024 |
||||||
Conferința "Traditie și inovare în cercetarea științifică" XII, Bălți, Moldova, 6-7 octombrie 2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 597.551.2:636.085 | ||||||
Pag. 127-129 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Scopul acestei lucrări este de a evalua compoziția chimică a unor furaje pentru crap realizate din ingrediente locale. Furajele experimentale au fost realizate la Stațiunea de Acvacultură și Ecologie Acvatică din Iași. Ingredientele testate au fost tescovina de struguri, sorgul și semintele de cânepă industrială. Rezultatele au aratat că furajele cu semințele de cânepă industrială au avut conținutul de proteine cel mai ridicat. Utilizarea unor ingrediente locale inovative în realizarea rețetelor furajere pentru crap poate contribui la dezvoltarea sustenabilă a acvaculturii. |
||||||
Cuvinte-cheie crap, furaje experimentale, Tescovină de struguri, sorgul și semintele de cânepă industrială |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Burducea, M.</dc:creator> <dc:creator>Ungureanu, I.</dc:creator> <dc:creator>Dîrvariu, L.</dc:creator> <dc:creator>Oprea, E.</dc:creator> <dc:creator>Barbacariu, C.</dc:creator> <dc:date>2024</dc:date> <dc:description xml:lang='ro'><p>Scopul acestei lucrări este de a evalua compoziția chimică a unor furaje pentru crap realizate din ingrediente locale. Furajele experimentale au fost realizate la Stațiunea de Acvacultură și Ecologie Acvatică din Iași. Ingredientele testate au fost tescovina de struguri, sorgul și semintele de cânepă industrială. Rezultatele au aratat că furajele cu semințele de cânepă industrială au avut conținutul de proteine cel mai ridicat. Utilizarea unor ingrediente locale inovative în realizarea rețetelor furajere pentru crap poate contribui la dezvoltarea sustenabilă a acvaculturii.</p></dc:description> <dc:source>Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică (Ediția 12, Vol. I) 127-129</dc:source> <dc:subject>crap</dc:subject> <dc:subject>furaje experimentale</dc:subject> <dc:subject>Tescovină de struguri</dc:subject> <dc:subject>sorgul și semintele de cânepă industrială</dc:subject> <dc:title>The use of local ingredients in carp feed for a sustainable aquaculture</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>