Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
148 1
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-03 17:22
SM ISO690:2012
COHANOVSCAIA, Stella. Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 13-14. ISBN 978-9975-45-312-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2, 2014
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor"
Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013

Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului


Pag. 13-14

Cohanovscaia Stella
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 23 iunie 2023


Rezumat

Metodele de obținere a distilatelor de vin în Franța și Moldova sunt diverse. Scopul lucrării experimentale este compararea acestor metode utilizând vinul brut din acelaș soi de struguri luat în volume egale. Comparate au fost cum compozițiile chimice așa și cele organoleptice ale distilatelor.

Cuvinte-cheie
distilat de vin, fracție „frunte”, „mijloc”, „coadă”