Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-03 17:22 |
![]() COHANOVSCAIA, Stella. Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 13-14. ISBN 978-9975-45-312-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor Vol.2, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor" Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013 | ||||||
|
||||||
Pag. 13-14 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Metodele de obținere a distilatelor de vin în Franța și Moldova sunt diverse. Scopul lucrării experimentale este compararea acestor metode utilizând vinul brut din acelaș soi de struguri luat în volume egale. Comparate au fost cum compozițiile chimice așa și cele organoleptice ale distilatelor. |
||||||
Cuvinte-cheie distilat de vin, fracție „frunte”, „mijloc”, „coadă” |
||||||
|