Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
148 0
SM ISO690:2012
ERHAN, Fiodor, ROTARI, Viorel, BANTAŞ, Roman. Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor: consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M., 20-21 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.1, pp. 438-441. ISBN 978-9975-45-249-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.1, 2014
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Chișinău, Moldova, 20-21 octombrie 2014

Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole


Pag. 438-441

Erhan Fiodor, Rotari Viorel, Bantaş Roman
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 24 mai 2023


Rezumat

În procesul de producere şi prelucrare primară ale oricăror produe agricole se cheltuie un volum de resurse energetice. Sub noţiunea de intensitate energetică a produselor agricole se subînţelege cantitatea de energie minimal necesară pentru producerea unei unităţi de produe agricole.

Cuvinte-cheie
Intensitate energetică, produs agricol, volum de energie

Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Erhan, F.</dc:creator>
<dc:creator>Rotari, V.</dc:creator>
<dc:creator>Bantaş, R.G.</dc:creator>
<dc:date>2014</dc:date>
<dc:description xml:lang='ro'><p>&Icirc;n procesul de producere şi prelucrare primară ale oricăror produe agricole se cheltuie un volum de resurse energetice. Sub noţiunea de intensitate energetică a produselor agricole se sub&icirc;nţelege cantitatea de energie minimal necesară pentru producerea unei unităţi de produe agricole.</p></dc:description>
<dc:source>Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor (Vol.1) 438-441</dc:source>
<dc:subject>Intensitate energetică</dc:subject>
<dc:subject>produs agricol</dc:subject>
<dc:subject>volum de energie</dc:subject>
<dc:title>Metodologia de determinare a intensităţii energetice a produselor agricole</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>