Articolul precedent |
Articolul urmator |
294 26 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-11 23:12 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
159.922.8:612.393 (1) |
Психология (3398) |
Физиология. Сравнительная физиология (725) |
SM ISO690:2012 COŞCODAN, Diana, MOŞANU-ŞUPAC, Lora. Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2023, Ediția 10, Vol.2, pp. 22-25. ISBN 978-9975-46-716-2. DOI: https://doi.org/10.46727/c.v2.18-19-03-2023.p22-25 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Ediția 10, Vol.2, 2023 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" 10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.46727/c.v2.18-19-03-2023.p22-25 | ||||||
CZU: 159.922.8:612.393 | ||||||
Pag. 22-25 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article presents the results of the study of the impact of coffee consumption on the psychophysiological parameters of adolescents. It was found that the consumption of coffee increases the degree of anxiety of students, the values of blood pressure, pulse, and reduces the duration of the individual minute. |
||||||
Cuvinte-cheie coffee, adolescents, blood pressure, pulse, anxiety, individual minute |
||||||
|