Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
294 26
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-11 23:12
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
159.922.8:612.393 (1)
Психология (3398)
Физиология. Сравнительная физиология (725)
SM ISO690:2012
COŞCODAN, Diana, MOŞANU-ŞUPAC, Lora. Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2023, Ediția 10, Vol.2, pp. 22-25. ISBN 978-9975-46-716-2. DOI: https://doi.org/10.46727/c.v2.18-19-03-2023.p22-25
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.2, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Impactul consumului de cafea asupra parametrilor psihofiziologici ai adolescenților

The impact of coffee consumption on the psychophysiological parameters of adolescents

DOI:https://doi.org/10.46727/c.v2.18-19-03-2023.p22-25
CZU: 159.922.8:612.393

Pag. 22-25

Coşcodan Diana, Moşanu-Şupac Lora
 
Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă“ din Chişinău
 
 
Disponibil în IBN: 20 aprilie 2023


Rezumat

The article presents the results of the study of the impact of coffee consumption on the psychophysiological parameters of adolescents. It was found that the consumption of coffee increases the degree of anxiety of students, the values of blood pressure, pulse, and reduces the duration of the individual minute.

Cuvinte-cheie
coffee, adolescents, blood pressure, pulse, anxiety, individual minute