Studiul metodelor moderne de extracție a fibrelor alimentare
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
331 16
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-09 00:32
SM ISO690:2012
MADAN, Iuvelina. Studiul metodelor moderne de extracție a fibrelor alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, Vol.1, pp. 498-501. ISBN 978-9975-45-828-3..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2022
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 29-31 martie 2022

Studiul metodelor moderne de extracție a fibrelor alimentare


Pag. 498-501

Madan Iuvelina
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 27 iulie 2022


Rezumat

Fibrele alimentare au un rol important pentru sănătatea umană, acestea sunt necesar să fie prezente în alimentația de zi cu zi într-o anumită pondere. In lucrarea dată au fost studiate cele mai moderne metode de extracție a fibrelor alimentare cu scopul utilizării acestora în alimentația publică.

Cuvinte-cheie
fibre alimentare, metode moderne, extracţie, metode fizice