Particularităţile compoziţionale ale raţiilor alimentare a elevilor din liceele cu profil sportiv
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
741 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-13 19:46
SM ISO690:2012
RUBANOVICI, Vladislav. Particularităţile compoziţionale ale raţiilor alimentare a elevilor din liceele cu profil sportiv . In: Analele Ştiinţifice ale USMF „N. Testemiţanu”, 2011, nr. 2(12), pp. 131-133. ISSN 1857-1719.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale USMF „N. Testemiţanu”
Numărul 2(12) / 2011 / ISSN 1857-1719

Particularităţile compoziţionale ale raţiilor alimentare a elevilor din liceele cu profil sportiv

Pag. 131-133

Rubanovici Vladislav
 
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“
 
 
Disponibil în IBN: 12 decembrie 2013


Rezumat

There were analyzed the results of laboratory investigations of daily ratios of students from high schools with sport profile from Chisinau - city. Especially it was studied the quantities of main nutrients (proteins, lipids, carbohydrates) of food ratios. Deviations of obtained data from the minimum acceptable contents were insignificant.

Au fost analizate rezultatele cercetărilor de laborator a raţiilor alimentare zilnice a elevilor din liceele cu profil sportiv din mun. Chişinău. În special a fost studiat conţinutul principalelor substanţe nutritive (proteine, lipide, glucide) a raţiilor alimentare. Deviaţiile datelor nobţinute faţă de conţinutul minimal admisibilo au fost nesemnificative.