Articolul precedent |
Articolul urmator |
442 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-09-21 13:34 |
SM ISO690:2012 STANCIU, Iuliana, PĂUN, C., MANOLACHE, Cristian-Ionuţ, DUMITRU, Violeta, DUCA, D.. Studiul comparativ al conţinutului biochimic la unele soiuri de kaki şi portaltoiul Diospyros Virginiana L. În condiţiile anului 2006. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 326-328. ISBN 978-9975-946-31-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (1), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 326-328 | ||||||
|
||||||
Rezumat | ||||||
There have been made researches regarding the study of the biochemical content of some persimmon cultivars, comparative with the rootstock D. virginiana L. There have been studied 4 cultivars: Sharon, Hana Fuyu, Coroa de Rei and ANPL*, engrafted on D. virginiana L. The analyse was made on: fruits’ weight, firmness, water content, total dry matter and soluble solids, vitamin C, total acidity and mineral substance content. From all the studied cultivars Hana Fuyu was remarcable because it had a bigger content in dry matter and soluble solids, having, in the same time, a better acidity. |
||||||
Cuvinte-cheie kaki, cultivar, Rootstock, weight, Firmness, fructifition |
||||||
|