Studiul comparativ al conţinutului biochimic la unele soiuri de kaki şi portaltoiul Diospyros Virginiana L. În condiţiile anului 2006
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
442 1
Ultima descărcare din IBN:
2020-09-21 13:34
SM ISO690:2012
STANCIU, Iuliana, PĂUN, C., MANOLACHE, Cristian-Ionuţ, DUMITRU, Violeta, DUCA, D.. Studiul comparativ al conţinutului biochimic la unele soiuri de kaki şi portaltoiul Diospyros Virginiana L. În condiţiile anului 2006. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 326-328. ISBN 978-9975-946-31-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (1), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Studiul comparativ al conţinutului biochimic la unele soiuri de kaki şi portaltoiul Diospyros Virginiana L. În condiţiile anului 2006


Pag. 326-328

Stanciu Iuliana, Păun C., Manolache Cristian-Ionuţ, Dumitru Violeta, Duca D.
 
Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Bucureşti
 
 
Disponibil în IBN: 9 iulie 2020


Rezumat

There have been made researches regarding the study of the biochemical content of some persimmon cultivars, comparative with the rootstock D. virginiana L. There have been studied 4 cultivars: Sharon, Hana Fuyu, Coroa de Rei and  ANPL*, engrafted on  D. virginiana L.  The analyse was made on: fruits’ weight, firmness, water content, total dry matter and soluble solids, vitamin C, total acidity and  mineral substance content. From all the studied cultivars Hana Fuyu was remarcable because it had a bigger content in dry matter and soluble solids, having, in the same time, a better acidity.

Cuvinte-cheie
kaki, cultivar, Rootstock, weight, Firmness, fructifition