Articolul precedent |
Articolul urmator |
406 17 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-19 16:16 |
SM ISO690:2012 CASIAN, Cristina. Ergonomia și designul stilistic în bucătărie. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2020, Vol.2, pp. 18-21. ISBN 978-9975-45-634-0 (Vol. II). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.2, 2020 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 1-3 aprilie 2020 | ||||||
|
||||||
Pag. 18-21 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Economia de spațiu, confortul și accesul facil la diferite obiecte din bucătărie reprezintă primele cerințe ergonomice în amenajarea bucătăriei. Aspectul bucătăriei variază în funcție de numeroși factori, imaginea de ansamblu reflectând importanța pe care această încăpere o are. Ea trebuie să fie echilibrată, armonioasă și bine organizată. Amenajarea bucătăriei se face pe baza mai multor criterii, conform zonelor de organizare și anumitor parametri ca: tipul locuinței, spațiu, arie, stil, formă, tip, gamă, materiale folosite pentru finisaj, poziționarea pieselor de mobilier și produse asociate. |
||||||
Cuvinte-cheie ergonomia bucătăriei, zonarea bucătăriei, design artistic, persoane cu necesități speciale |
||||||
|