Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "wheat bran"
Aspecte tradiționale și tehnologice ale borșului acru, element al patrimoniului gastronomic din spațiul românesc |
Covaliov (Boaghi) Eugenia, Gutium Olga, Babcenco Coralia, Cazac-Scobioala Viorica |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8. |
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-470 |
Technological aspects in the process of manufacture of bakery products with the addition of wheat bran |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-870 |
Functional bakery products with the addition of dietary fiber |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-558 |
1-3 of 3