Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "bakery"
Farrottini din făinuri fără gluten cu adaos de microalge și preparate pe bază de spirulină |
Bantea-Zagoreanu Valentina, Botnaru Tudorița |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2022. Cahul. ISBN 978-9975-88-104-3. |
Disponibil online 20 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-35 |
Cercetarea procesului tehnologic de preparare a produselor de panificație |
Guzun Valentina, Pînzaru Natalia |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2022. Cahul. ISBN 978-9975-88-104-3. |
Disponibil online 20 May, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-25 |
The use edible insects in the bakery industry |
Matran Irina Mihaela1, Vlasceanu Gabriela Antoaneta2 |
1 George Emil Palade University of Medicine, Pharmacy, Science and Technology of Targu Mures, 2 University of Bioterra, Bucharest |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-12. Vizualizări-344 |
Dezvoltarea economică a activităţilor în aspect agregat și analiza ei |
Frăsîneanu Pantelemon12, Duhlicher Grigore3 |
Vector European |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2345-1106 /ISSNe 2587-358X |
Disponibil online 29 January, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-778 |
1-4 of 4