Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 9.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 2
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 3
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 6
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2
The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products |
Gurev Angela , Bantea-Zagareanu Valentina , Dragancea Veronica , Dodon Adelina |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-21. Vizualizări-634 |