Ureche Dorel
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Publicaţii la conferinţe din RM - 7. Publicaţii peste hotare - 1.Publicații indexate în SCOPUS -
1.
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
2024 - 1
|
Chemically Modified Clay Adsorbents Used in the Retention of Protein and Polyphenolic Compounds from Sauvignon Blanc White Wine |
Hortolomeu Andreea1 , Mirila Diana-Carmen1 , Rosu Ana-Maria1 , Nedeff Florin-Marian1 , Scutaru Iury2 , Ureche Dorel1 , Sturza Rodica2 , Fînaru Adriana-Luminiţa1 , Nistor Ileana-Denisa1 |
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau, 2 Technical University of Moldova |
Nanomaterials |
Vol. 14, / 2024 / ISSN 2079-4991 / ISSNe 2079-4991 |
Disponibil online 26 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-31 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------