IBN
Закрыть
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1976
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-08 01:54
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 310 / / 2020  (1 din 24)1    
 2020  (1 din 24)1    
Vol. 3101
 2017  (1 din 24)1    
Vol. 2361
 2016  (2 din 24)2    
Vol. 1951
Vol. 1941
 2011  (1 din 24)1    
Vol. 125, i21
 2007  (1 din 24)1    
Vol. 104, i41
 2002  (1 din 24)1
Vol. 79, i21
imagine

pISSN: 0308-8146
Food Chemistry
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9
Factor de impact SJR 2022 - 1.624
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole cu
H-index RM, Scopus
116201
Articole7312507
Volume7177232
Total14489732

Vizualizări   146Descărcări   2

Conţinutul numărului de revistă

Effect of freezing on microstructure and degree of syneresis in differently formulated fruit fillings 71-78

DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.03.056

Cropotova Janna , Tylewicz Urszula , Dellarosa Nicolo , Laghi Luca , Romani Santina , Dalla Rosa Marco