pISSN: 0308-8146
| Food Chemistry |
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9 |
Factor de impact SJR 2022 - 1.624 |
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197 |
|
Prezenta autorilor din străinătate
Limba de publicare
Articole ştiinţifice în: | Rezumate în: |
Engleza | 11 | Engleza | 11 |
Articole clasificate în funcție de domenii și cu DOI pentru anul 2023
Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate |
Articole | 0 | | |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole cu H-index RM, Scopus | 1 | 162 | 0 | 1 |
Articole | 7 | 3125 | 0 | 7 |
Volume | 7 | 1771 | 32 | |
Total | 14 | 4896 | 32 | |
Vol. 194, / 2016 | Disponibil în IBN: 04.08.2022 | | Vizualizări 341 | Descărcări 4 | |
Conţinutul numărului de revistă |
|