Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1262 73 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-17 20:49 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.146:663.1 (1) |
Produce of domestic (farmyard) animals and game (306) |
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy, fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry (600) |
SM ISO690:2012 BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, POPESCU, Liliana, CANJA, Ana. Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice. In: Meridian Ingineresc, 2015, nr. 1(56), pp. 30-33. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
CZU: 637.146:663.1 | ||||||
Pag. 30-33 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Acest articol reflectă modificările senzoriale și fizico-chimice care au loc în iaurtul cu conținut redus de grăsimi, prin adăugarea fibrei dietetice – inulină. Sunt descrise proprietățile reologice, știind că inulina se comportă ca un înlocuitor al grăsimii, creând o anumită textură netedă și cremoasă. La fel a fost elaborată schema tehnologică generală pentru producerea acestui tip de iaurt. Produsul este așteptat pe piață, fiind competitiv cu cele din comerț. |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice"> <meta name="citation_author" content="Bantea-Zagoreanu Valentina"> <meta name="citation_author" content="Popescu Liliana"> <meta name="citation_author" content="Canja Ana"> <meta name="citation_publication_date" content="2015/02/11"> <meta name="citation_journal_title" content="Meridian Ingineresc"> <meta name="citation_volume" content="56"> <meta name="citation_issue" content="1"> <meta name="citation_firstpage" content="30"> <meta name="citation_lastpage" content="33"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/30_33_Iaurt%20imbogatit%20cu%20inulina_studiul%20proprietatilor%20senzoriale%2C%20fizico%20-%20chimice%20si%20reologice.pdf">