Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1261 73 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-17 20:49 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.146:663.1 (1) |
Produce of domestic (farmyard) animals and game (306) |
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy, fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry (600) |
SM ISO690:2012 BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, POPESCU, Liliana, CANJA, Ana. Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice. In: Meridian Ingineresc, 2015, nr. 1(56), pp. 30-33. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
CZU: 637.146:663.1 | ||||||
Pag. 30-33 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Acest articol reflectă modificările senzoriale și fizico-chimice care au loc în iaurtul cu conținut redus de grăsimi, prin adăugarea fibrei dietetice – inulină. Sunt descrise proprietățile reologice, știind că inulina se comportă ca un înlocuitor al grăsimii, creând o anumită textură netedă și cremoasă. La fel a fost elaborată schema tehnologică generală pentru producerea acestui tip de iaurt. Produsul este așteptat pe piață, fiind competitiv cu cele din comerț. |
||||||
|
Crossref XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'> <head> <doi_batch_id>ibn-41295</doi_batch_id> <timestamp>1717573997</timestamp> <depositor> <depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name> <email_address>[email protected]</email_address> </depositor> <registrant>Universitatea Tehnică a Moldovei</registrant> </head> <body> <journal> <journal_metadata> <full_title>Meridian Ingineresc</full_title> <issn media_type='print'>1683853X</issn> </journal_metadata> <journal_issue> <publication_date media_type='print'> <year>2015</year> </publication_date> <issue>1(56)</issue> </journal_issue> <journal_article publication_type='full_text'><titles> <title>Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice</title> </titles> <contributors> <person_name sequence='first' contributor_role='author'> <given_name>Valentina</given_name> <surname>Bantea-Zagoreanu</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Liliana</given_name> <surname>Popescu</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Ana</given_name> <surname>Canja</surname> </person_name> </contributors> <publication_date media_type='print'> <year>2015</year> </publication_date> <pages> <first_page>30</first_page> <last_page>33</last_page> </pages> </journal_article> </journal> </body> </doi_batch>