Articolul precedent |
Articolul urmator |
212 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-04 11:51 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
543 (485) |
Chimie analitică (320) |
SM ISO690:2012 BOICEAN, Laurențiu, ROTTENBUCHER, Alina. Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 69-70. ISBN 978-9975-46-720-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Ediția 10, Vol.3, 2023 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" 10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 543 | ||||||
Pag. 69-70 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie chimie, indicator, pH, varză roșie, Chemistry, indicator, pH, red cabbage |
||||||
|