Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
212 3
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-04 11:51
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
543 (485)
Chimie analitică (320)
SM ISO690:2012
BOICEAN, Laurențiu, ROTTENBUCHER, Alina. Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 69-70. ISBN 978-9975-46-720-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie

Determination of the acid-base character of some substances using a natural indicator obtained from red cabbage

CZU: 543

Pag. 69-70

Boicean Laurențiu, Rottenbucher Alina
 
Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu”, Timișoara, Timiș
 
 
Disponibil în IBN: 18 iulie 2023


Cuvinte-cheie
chimie, indicator, pH, varză roșie,

Chemistry, indicator, pH, red cabbage