Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
220 3
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-04 11:51
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
543 (488)
Chimie analitică (321)
SM ISO690:2012
BOICEAN, Laurențiu, ROTTENBUCHER, Alina. Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 69-70. ISBN 978-9975-46-720-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie

Determination of the acid-base character of some substances using a natural indicator obtained from red cabbage

CZU: 543

Pag. 69-70

Boicean Laurențiu, Rottenbucher Alina
 
Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu”, Timișoara, Timiș
 
 
Disponibil în IBN: 18 iulie 2023


Cuvinte-cheie
chimie, indicator, pH, varză roșie,

Chemistry, indicator, pH, red cabbage

Cerif XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<CERIF xmlns='urn:xmlns:org:eurocris:cerif-1.5-1' xsi:schemaLocation='urn:xmlns:org:eurocris:cerif-1.5-1 http://www.eurocris.org/Uploads/Web%20pages/CERIF-1.5/CERIF_1.5_1.xsd' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' release='1.5' date='2012-10-07' sourceDatabase='Output Profile'>
<cfResPubl>
<cfResPublId>ibn-ResPubl-184961</cfResPublId>
<cfResPublDate>2023</cfResPublDate>
<cfVol>Ediția 10, Vol.3</cfVol>
<cfStartPage>69</cfStartPage>
<cfISBN>978-9975-46-716-2</cfISBN>
<cfURI>https://ibn.idsi.md/ro/vizualizare_articol/184961</cfURI>
<cfTitle cfLangCode='RO' cfTrans='o'>Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie</cfTitle>
<cfKeyw cfLangCode='RO' cfTrans='o'>chimie; indicator; pH; varză roșie; Chemistry; indicator; pH; red cabbage</cfKeyw>
<cfResPubl_Class>
<cfClassId>eda2d9e9-34c5-11e1-b86c-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>759af938-34ae-11e1-b86c-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2023T24:00:00</cfStartDate>
</cfResPubl_Class>
<cfResPubl_Class>
<cfClassId>e601872f-4b7e-4d88-929f-7df027b226c9</cfClassId>
<cfClassSchemeId>40e90e2f-446d-460a-98e5-5dce57550c48</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2023T24:00:00</cfStartDate>
</cfResPubl_Class>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-110182</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2023T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-110183</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2023T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
</cfResPubl>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-110182</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-110182-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2023T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Boicean</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>Laurentiu</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-110183</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-110183-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2023T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Rottenbücher</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>Alina</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
</CERIF>