Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
217 3
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-04 11:51
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
543 (487)
Chimie analitică (321)
SM ISO690:2012
BOICEAN, Laurențiu, ROTTENBUCHER, Alina. Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 69-70. ISBN 978-9975-46-720-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie

Determination of the acid-base character of some substances using a natural indicator obtained from red cabbage

CZU: 543

Pag. 69-70

Boicean Laurențiu, Rottenbucher Alina
 
Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu”, Timișoara, Timiș
 
 
Disponibil în IBN: 18 iulie 2023


Cuvinte-cheie
chimie, indicator, pH, varză roșie,

Chemistry, indicator, pH, red cabbage

Crossref XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'>
<head>
<doi_batch_id>ibn-184961</doi_batch_id>
<timestamp>1717222975</timestamp>
<depositor>
<depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name>
<email_address>[email protected]</email_address>
</depositor>
</head>
<body>
<collection>
<collection_metadata>
<full_title>Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă</full_title>
</collection_metadata>
<collection_issue>
<publication_date media_type='print'>
<year>2023</year>
</publication_date>
<isbn>978-9975-46-716-2</isbn>
</collection_issue>
<collection_article publication_type='full_text'><titles>
<title>Determinarea caracterului acido-bazic al unor substanțe folosind un indicator natural obținut din varză roșie</title>
</titles>
<contributors>
<person_name sequence='first' contributor_role='author'>
<given_name>Laurențiu</given_name>
<surname>Boicean</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Alina</given_name>
<surname>Rottenbucher</surname>
</person_name>
</contributors>
<publication_date media_type='print'>
<year>2023</year>
</publication_date>
<pages>
<first_page>69</first_page>
<last_page>70</last_page>
</pages>
</collection_article>
</collection>
</body>
</doi_batch>