Articolul precedent |
Articolul urmator |
552 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-12-26 12:22 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.221 (21) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (448) |
SM ISO690:2012 ЧЕКМАРЕВА, М., ГАПОНОВА, Т.. Углекислотная мацерация в технологии белых столовых вин из перспективных сортов винограда. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 381-384. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.221 | ||||||
Pag. 381-384 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Effect maceration of сarbon dioxide the quality of white table wines from the new grape varieties Crystal and Platovsky studied. This method is recommended for making hardly oxidized wines. |
||||||
Cuvinte-cheie grape varieties, wine, carbon dioxide maceration |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Углекислотная мацерация в технологии белых столовых вин из перспективных сортов винограда"> <meta name="citation_author" content="Чекмарева М."> <meta name="citation_author" content="Гапонова Т."> <meta name="citation_publication_date" content="2013"> <meta name="citation_collection_title" content="Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor"> <meta name="citation_volume" content="Vol. 36 (1)"> <meta name="citation_firstpage" content="381"> <meta name="citation_lastpage" content="384"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/381-384_1.pdf">