Современное состояние и перспективы развития рынка плодоовощной консервной продукции Молдове
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
55 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
339.166.82:664.8(478) (1)
Probleme generale ale comerțului. Piața (827)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95)
SM ISO690:2012
КИРОГЛУ, Анна, ДЕЛИ, Мария. Современное состояние и перспективы развития рынка плодоовощной консервной продукции Молдове. In: Ştiinţă, educaţie, cultură, Ed. 2, 11 februarie 2011, Comrat. Comrat: Universitatea de Stat din Comrat, 2011, pp. 31-33. ISBN 978-9975-4050-2-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţă, educaţie, cultură 2011
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură"
2, Comrat, Moldova, 11 februarie 2011

Современное состояние и перспективы развития рынка плодоовощной консервной продукции Молдове

CZU: 339.166.82:664.8(478)

Pag. 31-33

Кироглу Анна, Дели Мария
 
Комратский государственный университет
 
 
Disponibil în IBN: 25 aprilie 2024


Rezumat

Industria fructelor şi legumelor are un rol important în aprovizionarea populaţiei cu alimente, având o valoare biologică ridicată. În industria de conserve urmăreşte în mod constant o politică de substituire a importului prin creşterea producţiei şi organizarea de noi de producţie, cererea de pe piaţă. Acest articol oferă o descriere comparativă a ratei de producţia de conserve în 2009 şi 2010, care reflectă dinamica de creştere a produselor agro-procesare.

Fruit and vegetable industry has an important role in supplying the population with food, having a high biological value. In the canning industry consistently pursues a policy of import substitution by increasing the production and organization of new production, demand in the market. This article provides a comparative description of the rate of production of canned food in 2009 and 2010, which reflects the dynamics of growth of agro-processing products.

DataCite XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'>
<creators>
<creator>
<creatorName>Chiroglu, A.A.</creatorName>
<affiliation>Universitatea de Stat din Comrat, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Deli, M.N.</creatorName>
<affiliation>Universitatea de Stat din Comrat, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
</creators>
<titles>
<title xml:lang='ru'>Современное состояние и перспективы развития рынка плодоовощной консервной продукции Молдове</title>
</titles>
<publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher>
<publicationYear>2011</publicationYear>
<relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISBN' relationType='IsPartOf'>978-9975-4050-2-7</relatedIdentifier>
<subjects>
<subject schemeURI='http://udcdata.info/' subjectScheme='UDC'>339.166.82:664.8(478)</subject>
</subjects>
<dates>
<date dateType='Issued'>2011</date>
</dates>
<resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Conference Paper</resourceType>
<descriptions>
<description xml:lang='ro' descriptionType='Abstract'><p>Industria fructelor şi legumelor are un rol important &icirc;n aprovizionarea populaţiei cu alimente, av&acirc;nd o valoare biologică ridicată. &Icirc;n industria de conserve urmăreşte &icirc;n mod constant o politică de substituire a importului prin creşterea producţiei şi organizarea de noi de producţie, cererea de pe piaţă. Acest articol oferă o descriere comparativă a ratei de producţia de conserve &icirc;n 2009 şi 2010, care reflectă dinamica de creştere a produselor agro-procesare.</p></description>
<description xml:lang='en' descriptionType='Abstract'><p>Fruit and vegetable industry has an important role in supplying the population with food, having a high biological value. In the canning industry consistently pursues a policy of import substitution by increasing the production and organization of new production, demand in the market. This article provides a comparative description of the rate of production of canned food in 2009 and 2010, which reflects the dynamics of growth of agro-processing products.</p></description>
</descriptions>
<formats>
<format>application/pdf</format>
</formats>
</resource>