IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1947
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-05 14:31
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 1 / 2018  (1 din 4)1    
 2018  (1 din 4)1    
Nr. 1(71)1
imagine

pISSN: 1364-727X
International Journal of Dairy Technology

Prezenta autorilor din străinătate  

Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus

123
1Beltran Maria Carmen
Scopus Author ID - 7005093171
2Escriche Isabel
Scopus Author ID - 6602190924
3Molina Maria Pilar
Scopus Author ID - 7202281102
4Morari-Pirlog Alisa
Scopus Author ID - 57194071768
5Quintanilla Paloma
Scopus Author ID - 57194073679

Autori cu ORCID

2018
Total autori5
cu ORCID1

Topul autorilor

Nr d/oNumele autoruluiNr articole
1 Beltran Maria Carmen 1
2 Morari-Pirlog Alisa 1
3 Quintanilla Paloma 1
4 Escriche Isabel 1
5 Molina Maria Pilar 1
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2018 - 2018
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole170511
Volume148617
Total2119118

Vizualizări   487Descărcări   17

Conţinutul numărului de revistă

Influence of enrofloxacin on the coagulation time and the quality parameters of goat's milk yoghurt 105-111

DOI: 10.1111/1471-0307.12388

Beltran María Carmen , Morari-Pirlog Alisa , Quintanilla Paloma , Escriche Isabel , Molina María Pilar