Şleagun Galina
Publicaţii la conferinţe din RM - 11, Descărcări - 206, Vizualizări - 6243
Principiile moderne ale alimentației sănătoase în baza dezvoltării unui sortiment nou de produse alimentare |
Şleagun Galina , Iuşan Larisa , Pavlinciuc Marcela , Cojucari Ludmila |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. F.E.-P. „Tipografia Centrală. 180-186. |
Disponibil online 15 November, 2021. Descarcări-71. Vizualizări-525 |
Tehnologia fructelor deshidratate îndulcite şi evaluarea lor în timpul păstrării |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria , Cupcea Tatiana |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 243-249. |
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-25. Vizualizări-805 |
Инновационные обезвоженные продукты из фруктов, овощей и ягод |
Шлягун Галина , Павлинчук Mарсела , Popa Maria |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 258-264. |
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-35. Vizualizări-734 |
L'étude de la dynamique des indicateurs de qualité pendant le processus de séchage des cerises aigres sans noyaux (Prunus Cerasus L.) Aux différents régime de température et pendant le stockage |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 303-308. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-639 |
L'étude de l'influence de l'action de rayonnement infrarouge sur la durée de séchage des cerises (Prunus Avium L.) Et des cerises aigres (Prunus Cerasus L.) Sans noyaux déshydratées par osmose |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 309-314. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-677 |
Le changement de la concentration des anthocyanes et de l’indice de dégradation dans le processus de déshydratation des cerises (Prunus Cerasus L.) |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Golubi Roman |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 436-441. |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-15. Vizualizări-620 |
Diversificarea sortimentală – o cale viabilă a creşterii consumului fructelor uscate |
Şleagun Galina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 157-161. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-298 |
Современные технологические процессы сушки в обеспечении качества пищевой сельскохозяйственной продукции |
Шлягун Галина |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 230-234. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-446 |
Degradation kinetics of anthocyanins in sour cherry depending on the drying temperature |
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela , Golubi Roman |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 383-388. |
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-580 |
Сomparative evaluation of vacuum and air oven moisture content determination methods for some varieties of dried fruits and vegetables |
Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 152-157. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-456 |
The infrared analyzer ma35 sartorius application for moisture determination in dried apples and carrots |
Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 158-163. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-463 |