IBN
Închide
Cesco Tatiana
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD
Scopus Author ID
Google Scholar ID

Teze/Rezumate în culegeri - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2023 - 1

Ultrasound- and Microwave-Assisted Extraction of Pectin from Apple Pomace and Its Effect on the Quality of Fruit Bars
Gurev Angela1 , Cesko Tatiana1 , Dragancea Veronica1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Pintea Adela Mariana2 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Foods
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 16 August, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-177
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Efficient Extraction of Total Polyphenols from Apple and Investigation of Its SPF Properties
Opriș Ocsana-Ileana1 , Lung Ildiko1 , Soran Maria-Loredana1 , Stegarescu Adina1 , Cesko Tatiana2 , Ghendov-Moşanu Aliona2 , Podea Paula Veronica3 , Sturza Rodica2
1 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca,
2 Technical University of Moldova,
3 Babeș-Bolyai University
Molecules (Basel, Switzerland)
Vol. 27, / 2022 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 5 July, 2022. Descarcări-56. Vizualizări-731
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of Apple Pomace Powder on the Bioactivity, and the Sensory and Textural Characteristics of Yogurt
Popescu Liliana , Cesko Tatiana , Gurev Angela , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Ţărnă Ruslan
Technical University of Moldova
Foods
Vol. 11, / 2022 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 6 December, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-254
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3