Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
Teze/Rezumate în culegeri - 4.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 3
The impact of experimental activated charcoal on the antioxidant potential and antioxidant stability of Feteasca neagra wine |
Scutaru Iury , Sclifos Alexei , Arhip Vasile , Necula Larisa , Covaliuc Tatiana |
Technical University of Moldova |
Advanced materials to reduce the impact of toxic chemicals on the environment and health" |
Ediția 1. 2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-62-559-3. |
Disponibil online 24 September, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-182 |
Ecological potential of interspecific rhizogenic grapes varietes for production of biodrinks |
Scutaru Iury1 , Arhip Vasile1 , Botnari V.2 , Alexandrov Eugeniu2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-272 |
Reduction of the impact of gray rot of cabernet-sauvignon and pinot gris grapes on the fermenting must with the help of active carbon AC-C |
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Arhip Vasile |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-397 |