IBN
Închide

31Publicaţii

303Descărcări

17194Vizualizări

Popovici Cristina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Scopus Author ID
Google Scholar ID
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 5
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 4
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 8
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4

2021 - 2

Designing and development of walnut-based innovative foods: technological and nutritional impact
Popovici Cristina1 , Papaioannou Emmanouil2 , Tatarov Pavel1
1 Technical University of Moldova,
2 Lancaster University
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-304
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nutrition and diet in cancer prevention
Popovici Cristina
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-280
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 2

Goat milk yougurt as a potentially functional food
Popovici Cristina1 , Brînza Renata1 , Cartaşev Anatolie2 , Migalatiev Olga2 , Bogdan-Golubi Nina2 , Golubi Roman2 , Grumeza-Clefos Irina2 , Coev Ghenadii2 , Caragia Vavil2
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-301
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sensory evaluation and rheological behavoir of yogurts prepared from goat milk
Popovici Cristina1 , Tiţa Mihaela Adriana2 , Brînza Renata1
1 Technical University of Moldova,
2 Lucian Blaga University Sibiu
Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.2.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-231
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4