Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Google Scholar ID
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 5
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 4
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 8
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
Designing and development of walnut-based innovative foods: technological and nutritional impact |
Popovici Cristina1 , Papaioannou Emmanouil2 , Tatarov Pavel1 |
1 Technical University of Moldova, 2 Lancaster University |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-304 |
Nutrition and diet in cancer prevention |
Popovici Cristina |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-280 |
Goat milk yougurt as a potentially functional food |
Popovici Cristina1 , Brînza Renata1 , Cartaşev Anatolie2 , Migalatiev Olga2 , Bogdan-Golubi Nina2 , Golubi Roman2 , Grumeza-Clefos Irina2 , Coev Ghenadii2 , Caragia Vavil2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. |
2019. ruse. ISBN 1311-3321. |
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-301 |
Sensory evaluation and rheological behavoir of yogurts prepared from goat milk |
Popovici Cristina1 , Tiţa Mihaela Adriana2 , Brînza Renata1 |
1 Technical University of Moldova, 2 Lucian Blaga University Sibiu |
Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.2. |
2019. ruse. ISBN 1311-3321. |
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-231 |