Modificarea conținutului de glucide în fructele de măr în dependență de metoda de păstrare aplicată
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
665 18
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-30 22:27
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
577.1:634.11:631.563 (1)
Bazele materiale ale vieții. Biochimie. Biologie moleculară. Biofizică (667)
Cultura fructelor (1446)
Lucrări agricole (1234)
SM ISO690:2012
NICUŢA, Alexandru. Modificarea conținutului de glucide în fructele de măr în dependență de metoda de păstrare aplicată. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția VIII, 10 iunie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign”, 2019, Ediția 8, Vol.1, pp. 127-132. ISBN 978-9975-108-66-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 8, Vol.1, 2019
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători"
Ediția VIII, Chișinău, Moldova, 10 iunie 2019

Modificarea conținutului de glucide în fructele de măr în dependență de metoda de păstrare aplicată

CZU: 577.1:634.11:631.563

Pag. 127-132

Nicuţa Alexandru
 
Universitatea de Stat „Dimitrie Cantemir”
 
 
Disponibil în IBN: 15 iulie 2019