Articolul precedent |
Articolul urmator |
672 18 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-30 22:27 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
577.1:634.11:631.563 (1) |
Bazele materiale ale vieții. Biochimie. Biologie moleculară. Biofizică (668) |
Cultura fructelor (1454) |
Lucrări agricole (1239) |
SM ISO690:2012 NICUŢA, Alexandru. Modificarea conținutului de glucide în fructele de măr în dependență de metoda de păstrare aplicată. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția VIII, 10 iunie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign”, 2019, Ediția 8, Vol.1, pp. 127-132. ISBN 978-9975-108-66-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători Ediția 8, Vol.1, 2019 |
||||||
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători" Ediția VIII, Chișinău, Moldova, 10 iunie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 577.1:634.11:631.563 | ||||||
Pag. 127-132 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Modificarea conținutului de glucide în fructele de măr în dependență de metoda de păstrare aplicată"> <meta name="citation_author" content="Nicuţa Alexandru"> <meta name="citation_publication_date" content="2019"> <meta name="citation_collection_title" content="Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători"> <meta name="citation_volume" content="Ediția 8, Vol.1"> <meta name="citation_firstpage" content="127"> <meta name="citation_lastpage" content="132"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/127-132_5.pdf">