Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
562 12
Ultima descărcare din IBN:
2023-01-09 20:48
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.221 (21)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (444)
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, STOLEICOVA (VASIUCOVICI), Svetlana, ADAJUC, Victoria, SOLDATENCO (GRIGOREAN), Olga, MORARI, Boris, TARAN, Marina. Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 433-436. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci

CZU: 663.221

Pag. 433-436

Taran Nicolae, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Adajuc Victoria, Soldatenco (Grigorean) Olga, Morari Boris, Taran Marina
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2019


Rezumat

Dealcoholization of wine is a process of partial or complete removal of the alcohol from the wine using allowed methods. The purpose of this process is obtaining a product with a reduced or low alcohol content. In this work, the influence of the process time of dealcoholization using the method of vacuum distillation of the physico-chemical properties of dry white wines was studied.

Cuvinte-cheie
dealcoholization, wine, influence, temperature, physico-chemical parametres