Articolul precedent |
Articolul urmator |
562 12 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-01-09 20:48 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.221 (21) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (444) |
SM ISO690:2012 TARAN, Nicolae, STOLEICOVA (VASIUCOVICI), Svetlana, ADAJUC, Victoria, SOLDATENCO (GRIGOREAN), Olga, MORARI, Boris, TARAN, Marina. Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 433-436. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
|
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | |
|
|
CZU: 663.221 | |
Pag. 433-436 | |
Descarcă PDF | |
Rezumat | |
Dealcoholization of wine is a process of partial or complete removal of the alcohol from the wine using allowed methods. The purpose of this process is obtaining a product with a reduced or low alcohol content. In this work, the influence of the process time of dealcoholization using the method of vacuum distillation of the physico-chemical properties of dry white wines was studied. |
|
Cuvinte-cheie dealcoholization, wine, influence, temperature, physico-chemical parametres |
|
|