Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
574 13
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-31 14:13
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.221 (21)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (448)
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, STOLEICOVA (VASIUCOVICI), Svetlana, ADAJUC, Victoria, SOLDATENCO (GRIGOREAN), Olga, MORARI, Boris, TARAN, Marina. Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 433-436. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci

CZU: 663.221

Pag. 433-436

Taran Nicolae, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Adajuc Victoria, Soldatenco (Grigorean) Olga, Morari Boris, Taran Marina
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2019


Rezumat

Dealcoholization of wine is a process of partial or complete removal of the alcohol from the wine using allowed methods. The purpose of this process is obtaining a product with a reduced or low alcohol content. In this work, the influence of the process time of dealcoholization using the method of vacuum distillation of the physico-chemical properties of dry white wines was studied.

Cuvinte-cheie
dealcoholization, wine, influence, temperature, physico-chemical parametres

Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Taran, N.G.</dc:creator>
<dc:creator>Stoleicova (Vasiucovici), S.S.</dc:creator>
<dc:creator>Adajuc, V.A.</dc:creator>
<dc:creator>Soldatenco (Grigorean), O.V.</dc:creator>
<dc:creator>Morari, B.G.</dc:creator>
<dc:creator>Taran, M.N.</dc:creator>
<dc:date>2013</dc:date>
<dc:description xml:lang='en'><p>Dealcoholization of wine is a process of partial or complete removal of the alcohol from the wine using allowed methods. The purpose of this process is obtaining a product with a reduced or low alcohol content. In this work, the influence of the process time of dealcoholization using the method of vacuum distillation of the physico-chemical properties of dry white wines was studied.</p></dc:description>
<dc:source>Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor (Vol. 36 (1)) 433-436</dc:source>
<dc:subject>dealcoholization</dc:subject>
<dc:subject>wine</dc:subject>
<dc:subject>influence</dc:subject>
<dc:subject>temperature</dc:subject>
<dc:subject>physico-chemical parametres</dc:subject>
<dc:title>Influenţa duratei procesului de dealcoolizare asupra indicilor fizico-chimici a vinurilor albe seci</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>