Articolul precedent |
Articolul urmator |
606 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-05-29 15:57 |
SM ISO690:2012 DASCĂL, Daniela, CALMÂŞ, Valentina. Studierea sortimentului şi calităţii zefirului pe piaţa de consum a or. Chişinău. In: Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători, Ed. 16, 27-28 aprilie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2018, Ediţia 16, pp. 117-118. ISBN 978-9975-75-927-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători Ediţia 16, 2018 |
||||||
Conferința "Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători" 16, Chișinău, Moldova, 27-28 aprilie 2018 | ||||||
|
||||||
JEL: Q18 | ||||||
Pag. 117-118 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
,,zefir’’ is a type of soft obtained made by mixing fruit and berry purée with sugar and egg whites subsequent addition on a gelling agent like agar- agar, pectin or gelatine. Organoleptic and physico- chemical indices were ckecked also marking and labeling on ,,zefir’’ marketed on the Chişinău market. |
||||||
Cuvinte-cheie , , , , , zefir’’, assortment of, zefir’’, quality of the, zefir’’, local producers of the, zefir’ |
||||||
|