Le lien entre l’alimentation et les maladies cardiovasculaires
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
103 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.2+616.1 (2)
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (184)
Patologia sistemului circulator, a vaselor sanguine. Tulburări cardiovasculare (978)
SM ISO690:2012
ZAVTONI, Ana-Maria, DUMITRAȘ, Cristina. Le lien entre l’alimentation et les maladies cardiovasculaires. In: One Health and Risk Management, 2023, nr. 2(S_Rez), supl. nr. 1, pp. 112-115. ISSN 2587-3458. DOI: https://doi.org/10.38045/ohrm.2023.SE.04
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
One Health and Risk Management
Supliment nr. 1 Numărul 2(S_Rez) / 2023 / ISSN 2587-3458 /ISSNe 2587-3466

Le lien entre l’alimentation et les maladies cardiovasculaires

DOI:https://doi.org/10.38045/ohrm.2023.SE.04
CZU: 613.2+616.1

Pag. 112-115

Zavtoni Ana-Maria1, Dumitraș Cristina2
 
1 l’Université d’Etat de Médecine et Pharmacie «Nicolae Testemitanu»,
2 Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“
 
 
Disponibil în IBN: 10 decembrie 2023