Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
103 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.2+616.1 (2) |
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (184) |
Patologia sistemului circulator, a vaselor sanguine. Tulburări cardiovasculare (978) |
SM ISO690:2012 ZAVTONI, Ana-Maria, DUMITRAȘ, Cristina. Le lien entre l’alimentation et les maladies cardiovasculaires. In: One Health and Risk Management, 2023, nr. 2(S_Rez), supl. nr. 1, pp. 112-115. ISSN 2587-3458. DOI: https://doi.org/10.38045/ohrm.2023.SE.04 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
One Health and Risk Management | ||||||
Supliment nr. 1 Numărul 2(S_Rez) / 2023 / ISSN 2587-3458 /ISSNe 2587-3466 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.38045/ohrm.2023.SE.04 | ||||||
CZU: 613.2+616.1 | ||||||
Pag. 112-115 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|